Claim E-Book Anda Sekarang!
(Percuma!)

14 Cara Mudah Dan Pantas Untuk Anda !

Formulasi Hasil Kajian ;

Health Redefined

Ketahui Cara Mudah, Cepat Dan Berkesan Sekarang!

Salam dan Hai, Saya Coach Azmir Zed, berpengalaman lebih 15 tahun membantu ramai orang untuk mencapai kesihatan terbaik dan transformasi ke arah badan yang lebih ideal!

Saya dalam misi untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia untuk mencapai potensi terbaik kesihatan secara Selamat, Berkesan dan Pantas!

Perkongsian secara PERCUMA ini dilakukan untuk memupuk kesedaran tentang kesihatan menyeluruh yang amat penting untuk setiap orang.

Formulasi yang diterapkan sebagai kandungan dalam buku ini adalah hasil kajian bertahun yang dilakukan oleh Team Fitness Expert, Nutritionist dan Food Technology Expert yang berkoloborasi bersama kami.

Saya mendoakan anda akan mendapat manfaat terbaik dari pembacaan buku ini dan bakal mengubah kehidupan anda ke arah yang lebih baik, luaran dan dalaman!

Jangan berlengah dan dapatkan E-Book ini Sekarang !
Sebarang Persoalan?

Dapatkan jawapan untuk persoalan lazim anda

Ya, E-Book ini diberikan secara percuma. Anda hanya perlu masukkan maklumat seperti Nama, Email dan No Telefon (Whatsapp) untuk anda terus menerima E-Book ini!

Formulasi kandungan dalam buku ini adalah dirumuskan untuk orang dewasa berumur 18 tahun ke atas sahaja!

Antara topik yang terkandung dalam buku ini memberi penerangan dengan jelas tentang senaman atau aktiviti fizikal minima yang perlu dilakukan oleh anda!

Anda dinasihatkan untuk mendapatkan pandangan dari doktor perubatan anda sebelum memulakan sebarang saranan dari buku ini sekiranya anda mempunyai penyakit-penyakit tertentu!

© Copyright Profeat Industries Sdn Bhd 2023. All rights reserved
×
×

Cart